Glenaholm Rafiq

Del siden


Han er en ener, og min for evigt soulmate, han er en flot fyr, altid glad, en sand fornøjelse at arbejde med, han forstår mine mindste signaler og vil gøre alt han kan for at vi skal klare tingene sammen. 

I 2015 tog Nicolas og jeg til Seattle for at hente ham ved Norah ormerod, aka kennel Glenaholm. Norah var kommet til Seattle for at møde os, da Rafiq's halvsøster Jana skulle med et fly til Hermann Westphal i Guatemala. Første dag i USA,  boede vi på motel, resten af ugen boede vi sammen med Norah og hendes datter i, Christinas hus, (Christina, det er hende der ejer Theo som er Rafiq's morfar, Theo kom også og hilste på).

Norah kørte os rundt og viste os forskellige skønne steder omkring Seattle  feks pasific ocean. Lille Rafiq var selvfølgelig med på alle tuerne. 

En aften i Christinas stue fik jeg blikket, Norah sagde "så du det?" Det blik betyder han vil være din soulmate. Selvfølgelig så jeg det, han kigge dybt ind i mig med sine store hvalpe øjne, vil aldrig glemme det blik og det øjeblik  siden har vi haft mange oplevelser sammen vi har rejst land og rige rundt, på ferier og til konkurrencer bla til Sverige for at gå schweiss spor og Rally, til Norge og den lille Finske ø Åland også for at gå rally prøver. Vi hygger os med det og vi elsker at være sammen afsted. 


Titler 

-Dansk vildtspor champion 

-Dansk klub vildtspor champion 

-Dansk rallychampion 

-Dansk rally senior champion 

-Dansk HLT champion 

-Svensk vildtspor champion 

-Svensk rally champion 

-Lydighed klasse 1 sølv

-Nosework klasse 1 Guld

-Nosework klasse 2 1 pind 

Andre titler:

 TKN(US)

 TKI(US)

 TKA(US) 

TKP(US) 

SIRLB 

SIMSC-G23


Glenaholm Rafiq er vores arbejds hest, han elsker at arbejde og gør det gerne i næsten alt slags vejr. Han bliver brugt til schweiss spor nosework rally og lp lydighed, derudover er vi nået til expert level i dmwyd titlerne. Pt har han 24 arbejds titler, men vi arbejder selvfølgelig på flere, han er jo kun 8 år

19 September-2021

Idag var Rafiq og jeg til rally prøve i winnies hundivers, dommer var Brian Binnerup og vi stillede i champion klassen, vi endte med at blive dagens 2 vinder med 80 point. Vi mistede hele 13 point da han løb til en forkert "genstand" i send til kegle, da vi lavede den om dækkede han i stedet for at blive siddende på plads���� så måtte vi lave en højrehandlet tysker om som kostede 3 point, de sidste 4 var fordi der gik lidt for meget hoppebold i den. Men det er SÅ fedt at han er en glad hund på banen.

21-April-2021

02-Oktober-2021

Ny trick dog titel EDT

Ny

Ny champion titel til GLENAHOLM RAFIQ  
           ⭐⭐⭐KLBSCH(v)⭐⭐⭐


Der kræves for denne titel at hunden i forvejen er DKSCH(V) Dansk vildtspor champion samt 3 x 20 timer 1000 meter  sporog et 40 timer 1000 meter spor hvoraf mindst et er SUD (spor uden dommerledsagelse)
Idag gik vi et 40 timer schweiss spor i Grenå byplantage med dommer Brian Seitzberg. Det havde regnet pænt meget så var meget spændt på det,men han klarede det sgu, seje dreng����
Tak til dommer og inger Mulbjerg for en super hyggelig hjælper prøve